Vučić: Transfer novca Pazaru biće danas ili sutra, ali rukovodstvo mora racionalnije da troši novac (VIDEO)

Vučić: Transfer novca Pazaru biće danas ili sutra, ali rukovodstvo mora racionalnije da troši novac (VIDEO)

Obećani transfer novca Novom Pazaru biće danas ili sutra, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom otvaranja novog puta Novi Pazar – Raška. On je dodao da Sjenica i Novi Pazar moraju da “donesu mere racionalizovanja mnogih stvari zbog budućnosti“.

Na svečanosti obeležavanja početka radova na rekonstrukciji i dogradnji Opšte bolnice „Novi Pazar“, krajem marta ove godine, Vučić je rekao da će se povećati transferna sredstva za Novi Pazar zbog popisa, ali, kako je rekao, i zbog svega ostalog.

„To je vas u opštini najviše obradovalo. Imaćete više da potrošite ovde na lokalu, ali nemojte posle da mi tražite 120 miliona na kraju godine. Sada Novi Pazar dobija četvorostruko više para nego što daje državi kroz poreze“, rekao je tada Vučić.

Na pitanje kada će se desiti obećani transfer, naveo je da će biti u skorijem roku.

“Ako me pošteno pitate, nije to ključno pitanje. Moraju i Pazar, i Sjenica i Tutin, a posebno Pazar i Sjenica kao nešto veće opštine da donesu mere racionalizovanja mnogih stvari zbog budućnosti. Nije problem, to ćemo da rešimo. Obećali smo i biće, danas – sutra. Ja samo molim rukovodstvo u Pazaru da sagledava na ovaj način kako bi se novac racionalnije trošio“, izjavio je on.

On je danas izjavio i da se interno odeljenje novopazarske Opšte bolnice “mora srušiti“, kao i da je zbog statike “rekonstrukcija ovog dela bolnice nemoguća“.

Vučić je danas obišao novootvoreni rekonstruisani magistralni put Novi Pazar- Raška, a sa lica mesta uključila se i naša ekipa. Naša uživo uključenja možete pratiti na zvaničnim stranicama na Fejsbuk i Jutjub platformama.

CATEGORIES
Share This