Pronađeno beživotno telo radnika na deponiji Golo brdo!

Pronađeno beživotno telo radnika na deponiji Golo brdo!

Radnik B.S. (56) privatne firme koja je zadužena za ravanjanje zemljišta na deponiji Golo Brdo,  pronađen je danas  ispod bagera,potrđeno je za A1 u policiji.

Kako saznajemo posle višečasovne potrage ekipa vatrogasne službe i policije uspela je danas oko 12 časova da  pronađe B.S.  , ali nažalost lekari  Hitne službe mogli su da konstatuju samo smrt.

Da podsetimo, Prilikom obrušavanja dela deponije Golo brdo u blizini Novog Pazara nestao je B.S. (56), bagerista koji je radio na gašenju požara i sanaciji deponije.

Na lice mesta odmah su došle ekipe policije,vatrogasne I hitne službe kako bi zajedničkim snagama pokušali da pronađu radnika B.S. ali  im  dim i vatra otežavaju posao.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća “Gradska čistoća” Emin Omerović rekao je za A1 da  se nesreća se desila oko 15 časova.

“Nesreća  se dogodila kada se obrušila ogromna količina otpada koja je bager nosila gotovo stotinu metara. Na žalost, vozač nije uspeo da iskoči iz vozila i sumnja se da je zatrpan”, rekao je Omerović.

On je istakao  da je tom prilikom na deponiji bio i radnik “Gradske čistoće”, ali je on uspeo da izbegne obrušavanje i prošao je sa lakšim telesnim povredama.

CATEGORIES
Share This