Novopazarska policija uhapsila više dilera

Novopazarska policija uhapsila više dilera

Novopazarska policija uhapsila je četiri osobe zbog sumnje u neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Za sve privedene doneta je mera zadržavanja do 48h, dok je počiniocima A.E. i M.A. određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Velika akcija desila se tokom vikenda u ulici Oslobođenja, gde je pronađena opojna droga u većoj količini. Jedno lice je saslušano po nalogu višeg javnog tužioca, dok su tri osobe uhapšene, od kojih je jednoj određena mera zadržavanja od 48 sati.

Nastavak akcije odvijao se u naselju Svojibor oko 03:30h, kada je kontrolisan jedan ugostiteljski objekat. Tom prilikom, uhapšena su tri lica, od kojih je jednom takođe određena mera zadržavanja od 48 sati za isto krivično delo. Ostala dva lica su saslušana u svojstvu osumnjičenih za ličnu upotrebu opojnih droga.

Svi uhapšeni su iz Novog Pazara i svi su zatvoreni zbog sumnje za krivično delo po članu 246 stav 1.
A. E. i M. A. uhapšeni su tokom noći između petka i subote, dok su D. E. i T. T. uhapšeni danas u nastavku akcije po nalogu Višeg javnog tužioca.

Podsećamo svim uhapšenima je određena mera zadrzavanja do 48h, a juce je na saslušanju A.E i M.A određen pritvor u trajanju do 30 dana.

CATEGORIES
Share This