Nestao Novopazarac,policija traga za njim

Nestao Novopazarac,policija traga za njim

Porodica Bahtijarević  prijavila je novopazarskoj policiji  nestanak pedesetosmogišnjeg Muamera Bahtijarevića, potvrđeno je za A1 u toj instituciji. Muškarac još uvek nije pronađen.

Njegov rođak Safet, koji ga je poslednji  video na autobuskoj stanici kaže da mu je Muamer rekao da čeka autobus.

„Video sam ga u kafečajnici, rekao mi je da čeka autobus za Zubin Potok a ode po kamion. Nažalost kamion je i dalje  na istom mestu a on je nedostupan“,kaže Safet.

U policiji za A1 kažu je 3.07.2018. godine u popodnevnim časovima prijavljen nestanak Muamera Bahtijarevića  i da policija intezivno traga za njim.  Za sada još uvek nema nikakvih informacija o nestalom muškarcu.

„Brat nestalog Muamera Bahtijarevića  prijavio je policiji  da je njegov brat nestao. Prema njegovim rečima , Muamer poslednji put je  viđen  na autobuskoj stanici u Novom Pazaru u tri sata posle ponoći ,čekajući autobus za Kosovo gde je  trebao da ode po kamion. Mi intezivno tragamo za njim.“ kažu u policiji.

Inače, vest o nestanku Muamera Bahtijarevića proširila se i preko društvenih mreža, prvo preko grupe „VOZAČI KAMIONA“ , jer je Muamer po zanimanju vozač kamiona.

 

CATEGORIES
Share This