Deca u Novom Pazaru žele akva park

Deca u Novom Pazaru žele akva park

Akva park je velika atrakcija ma gde bio. Svi oni koji vole da se kupaju spremni su da pređu kilometre i kilometre kako bi uživali u svemu onome što akva park nudi. Bazen i akva park dve su različite kategorije. Mi u našem gradu imamo bazene, a zašto bi nam jedan akva park dobro došao, pročitajte u nastavku.

https://i.ytimg.com/vi/hTLvgcYr5QY/maxresdefault.jpg

izvor: Bookaweb

Najprije, akva park bi bio odlično mesto okupljanja ljudi sa svih strana. To bi bilo odlično za naš grad iz puno razloga. Ovako mesto bilo bi centar zabave i razonode, ali i s ekonomske strane, kako kažu odrasli, naš grad bi lepo prošao. S akva parkom bi se turistička ponuda našeg grada obogatila.

Što se tiče sadržaja akva parka, on bi trebalo da ima mnogo zabavnih aktivnosti. Da naglasimo da treba prvo da ima odvojen dečiji deo i deo za odrasle i da se sadržaju prilagode prema uzrastu. Za decu bi bilo pogodno da imaju zanimljivi animatori, plesne koreografije, igrice, veliki tobogani, bazeni sa talasima i još mnogo drugih bazena prilogođene dubine. Bilo bi zanimljivo da postoje i neki dodatni bazeni za šlaufima i plutajućim igračkama, pa da sve liči na neku pravu dečiju bajku. Ni sadržaj za odrasle ne treba da se razlikuje u velikoj meri od dečijeg dela. Samo što njihovi tobogani mogu da budu visočiji, duži i izazovniji. Kroz oba dela da se protežu šetačke staze, ležaljke, neki lepi restorani i kafići. Da ima bubble tea da se kupi, sladoled i sve ono što deca i odrasli vole.
Jednostavno rečeno, Novi Pazar treba da ima akva park kao jedno odlično mesto za druženje i opuštanje sa svojim najmilijima.

Ovaj tekst nastao je u okviru projekta “Školice novinarstva“ A1 TV redakcije.
Autor: Kevser Ćelović, 7 godina, 1. razred.

CATEGORIES
Share This