Pucnjava u Novom Pazaru

Pucnjava u Novom Pazaru

Novopazarska policija uhapsila je B.S. zbog sumnje da je u sinoć umešan u napadu na R.S. tokom kojeg je on upucan u nogu i i više puta, najverovatnije drškom pištolja, udaran u glavu.

“ U automobilu je bila i njegova supruga koja je, sa malim detetom u naručju, izašla iz vozila i ušla u prodavnicu. U tom trenutku su naišli napadači od kojih ga je jedan tukao kroz otvoren prozor vozačevih vrata, a drugi ušao u automobil i seo na mesto suvozača, nastavljajući da ga udara. Tokom napada R.S. je upucan u nogu i zadobio je nekoliko hematoma na glavi. Maltretiranje je prekinula supruga koja je istrčala iz prodavnice, zbog čega su napadači pobegli “ kaže naš izvor u policiji.

Povređenom R.S. je pomoć ukazana u novopazarskoj Opštoj bolnici, nakon čega je prebačen u kragujevački Klinički centar. Prema informacijama iz te zdravstvene ustanove, njegovo stravstveno stanje je stabilno i on nije životno ugrožen.

Prema pisanju medija, R.S. i B.S. su rođaci, a njihove porodice su godinama u svađi zbog pravno imovinskih odnosa

Osumnjičenom B.S. je određeno zadržavanje, a policija i Više tužilaštvo rade na rasvetljavanju svih detalja ovog napada.

Blic

CATEGORIES
Share This