Apel za pronalazak nestalog Mikice Boškovića (17) iz Novog Pazara

Apel za pronalazak nestalog Mikice Boškovića (17) iz Novog Pazara

Mikica Bošković (17) iz Novog Pazara nestao je pre sedam dana. Majka apeluje na sve da joj pomognu u potrazi. Prijavila je slučaj nadležnima, ali još uvek nema nikakvih informacija.

Majka nestalog mladića, Daca Bošković, moli sve građane za pomoć u pronalaženju svog sina koji je nestao pre sedam dana. Nakon što je poslednji put viđen u ponedeljak u 12:30h, izjavio je da ide na plac gde drži golubove, ali od tada nije viđen.

Nestali mladić govorio je majci da je na putu ka kući, ali nije se vratio. Nakon očajničkih pokušaja da ga pronađe, majka nestalog mladića se obratila javnosti za pomoć.

“Otišao je u ponedeljak u 12:30h da prošeta, međutim rekao je da je na plac gde drži golubove, zvali smo ga celu noć on je sve govorio evo me mamo, evo me mamo, međutim nije došao. Ja sam posle u pola tri otišla u sup i prijavila i oni su počeli da tragaju. Već osam dana nit znam šta je sa njim niti šta se dešava ljudi.

Pozvala sam vas medije da ga zajedno tražimo ako može, molim vas ljudi pomozite mi”, reči su majke nestalog mladića, Dace Bošković.

Na pitanje šta su joj rekli iz policije, potresena majka dodala je: “Oni su rekli da su ga tražili, rekli su mi da nije u Pazaru da je van Pazara, tražili su svuda gde su mogli, ništa ne znam dok ne odem ujutru kod ovog inspektora, drugari su ga tražili i ne znaju gde je”.

Majka nestalog mladića, Daca Bošković, apeluje na sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njegovom nestanku da se jave na njen broj telefona 064-515-0889.

CATEGORIES
Share This