Želite postati vodič? Ovo je poziv za vas

Želite postati vodič? Ovo je poziv za vas

Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije objavilo je oglas za zapošljavanje 500 stručnjaka u turističkoj industriji. Ovaj poziv okupiće 300 mesta za poziciju vodiča, a 200 za poziciju turističkog pratioca.

U ovom pozivu, svi potencijalni kandidate imaju priliku da se prijave za stručni ispit koji će otvoriti vrata ka karijeri turističkog vodiča ili turističkog pratioca.

“Predviđeno 300 vodiča i to 100 sa znanjem engleskog, a 200 sa znanjem francuskog, nemačkog, ruskog, španskog, italijanskog, grčkog, poljskog, bugarskog, rumunskog, mađarskog, kineskog, japanskog, turskog, arapskog, persijskog, hebrejskog ili norveškog jezika”, navodi se u pozivu.

U isto vreme, 100 pozicija je otvoreno za turističke pratioce sa znanjem engleskog jezika, dok se drugih 100 mesta čeka na one sa poznavanjem francuskog, nemačkog, ruskog, španskog ili italijanskog jezika.

Zainteresovani kandidati moraju podneti pisane prijave koje obuhvataju detaljne informacije o ličnim podacima, obrazovanju, stranim jezicima, mestu polaganja ispita, kontakt informacijama i pratećoj dokumentaciji. Imajte na umu da kandidati mogu izabrati da sami prikupe podatke ili da Ministarstvo to učini umesto njih.

Sve informacije i uslove prijava možete pronaći na zvaničnom sajtu Ministarstva turizma i omladine.

Ovaj oglas predstavlja priliku za sve one koji žele da doprinesu turističkoj industriji u Srbiji, kao i da svoju karijeru ostvare na ovom polju.

CATEGORIES
Share This