Učenik izboden ispred  škole u Tutinu!

Učenik izboden ispred škole u Tutinu!

Petnaestogodišnji O.T. uboden je danas nožem ispred Tehničke škole u Tutinu od strane sedamnaetogodišnjeg učenika S.A.  i na svu sreću nije životno ugrožen, saznaje A1. 

Do incidenta je došlo kada su se dve grupe maloletnih učenika Tehničke škole potukle. Zbog brze reakcije  školskog policajca nije došlo do fatalnog ishoda.

Trojica mladića  prebačeni su u Opštu bolnicu u Novom Pazaru. O.T. zadobio ubodnu ranu u predelu butine,S.T. je zadržan na dalje lečenje ,dok je I.T. posle dijagnostike pušten na kućno lečenje.

Portparolka Opšte bolnice Suada Gicić Skenderi  potvrdila je za A1 da su trojica mladića iz Tutina primljena na Hirurško odeljenje.

“ Jedan mladić primljen je sa ubodnom ranom u predelu leve lumbalne regije.Odrađena mu je kompletna dijagnostika i za sada nema znakova povrede unutrašnjih organa.Još dvojica mladića su pregledana ,koja su se javila zbog  tupih povreda glave. Kod jednog mladića završena je dijagnostika ,utvrđeno je da nema preloma,a kod druogog je u toku dijagostika uz konsultaciju neurologa“, rekla  je  Gicić Skenderi.

Za sada se ne zna razlog tuče, a sve okolnosti sukoba grupe maloletnika biće utvrđene tokom istrage.

 

CATEGORIES
Share This