Troje Novopazaraca poginulo u saobraćajnoj nesreći!

Troje Novopazaraca poginulo u saobraćajnoj nesreći!

Dva muškarca  Sead Krlić (32), Irfan Vatić (32) i Nejla Halitović (27)  poginuli su u saobraćajnoj nesreći u blizini Novog Pazara dok je još troje ljudi povređeno potvrđeno je za A1 u policiji.

Nesreća se dogodila jutros u 8 sati kada je automobil marke BMW, novopazarskih tablica, koji je išao iz pravca Novog Pazara udario u autobus Sandžaktransa koji je saobraćao na liniji Raška Novi Pazar. Prema rečima očevidaca automobil se bukvalno podvukao pod autobus, koji je pokušao da izbegne udarac i umalo je upao u reku.

Portparolka Opšte bolnice Suada Gicić Skenderi  potvrdila je za A1 da  su tri osobe stradale  i da su tri lakše povređene.

„Hitna pomoć je brzo došla na lice mesta i jedino što je mogla da konstatuje je smrt. Beživotna tela muškaraca Sead Krlić (32), Irfan Vatić (32) i Nejla Halitović (27) prebačena su na odeljenje Sudske medicine gde je u toku obdukcija. Troje povredjenih iz autobusa pregledani su na odeljenjima Hirurgije i ORL-a, a dvoje je nakon ukazane pomoći pušteno na kućno lečenje.“ kaže Gicić Skenderi.

Kako TV Novi Pazar nezvanično saznaje automobilom marke BMW upravljao je Sead Krlić koji je vozio bračni par Irfana Vatića  i Nejlu Halitović u Beograd gde je Nejla imala zakazan pregled kod ortopeda. Zbog zaleđenog i neočišćenog puta i pretpostavlja se neprilagodjene brzine automobil se okrenuo nekoliko puta na kolovozu i podleteo pod autobus.

“Iako smo je jutros odvraćali od puta da ne kreće jer je loše vreme, insistirala je da pođe jer je odavno zakala pregled. Pozdravila se sa dvoje dece i otišla ne sluteći da ih više nikada neće videti” – nezvanično saznaje RTV Novi Pazar.

Iza mladog braćnog para Irfana Vatića (32) i Nejle Halitović (27) ostala su dva deteta, od tri godine i šest meseci.

I Sead Krlić je bio oženjen, otac dvoje dece

Izvor: A1/ RTV

Foto : RTV

CATEGORIES
Share This