TRAGEDIJA U MLADENOVCU Osam osoba ubijeno u pucnjavi, 14 ranjenih: Napadač uhapšen kod Kragujevca

TRAGEDIJA U MLADENOVCU Osam osoba ubijeno u pucnjavi, 14 ranjenih: Napadač uhapšen kod Kragujevca

Osam osoba je ubijeno, a 14 ranjeno u pucnjavi koja se dogodila sinoć kod Mladenovca. Napadač U. B. (21) je uhapšen posle velike policijske potere, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Osumnjičeni je uhapšen u okolini Kragujevca, prenosi Euronews Srbija.

„On se sumnjiči da je noćas vatrenim oružjem usmrtio osam osoba i ranio 14. Povređene osobe su zbrinute u bolnicama. Policija nastavlja dalji rad na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja“, navodi se u saopštenju MUP-a.

Opsadno stanje od noćas je trajalo u mladenovačkim selima Dubona, Malo Orašje, Šepšin. Kuće su zatvorene, spuštene su roletne, a većina građana nije otišla na posao. To je bila jutros i preporuka policije, dok je trajala potraga za napadačem.
Napadač U.B. (21) pucnjavu je započeo iz Malog Orašja, zatim nastavio u Šepšinu i u Duboni. Pucao je iz vozila u pokretu ispred škole, crkve, mestima gde se okupljaju građani. Ubijen je i policajac koji nije bio na dužnosti, a bio je sa sestrom u centru sela.
foto: Euronews Srbija/ Maja Popović
CATEGORIES
Share This