Tiodorović: Novi Pazar ponovo vratio vanrednu situaciju pod pritiskom s vrha

Tiodorović: Novi Pazar ponovo vratio vanrednu situaciju pod pritiskom s vrha

Član Kriznog štaba za suzbijanje epidemije koronavirusa Branislav Tiodorović u razgovoru za N1info.rs  je izjavio da situacija povodom novog talasa koronavirusa treba biti shvaćena ozbiljno kako u Beogradu tako i u Novom Pazaru.

On je za N1 izjavio : “Ako i u Beogradu bude krenulo kako valja, onda nećemo preći 100-150 novih pozitivnih dnevno. Međutim, ukoliko u Beogradu ne bude shvaćeno koliko je situacija ozbiljna, kao i u Novom Pazaru, koji je ukinuo pa ponovo vratio vanrednu situaciju pod pritiskom s vrha, imaćemo najmanje 300-400 novih slučajeva dnevno vrlo brzo”

 A1tv.net Youtube kanal <<< click 

Tiodorović smatra da nema potrebe za uvođenjem policijskog časa već za zatvaranjem kafića i restorana i to samo u gradovima koji su žarišta epidemije.On je dodao da će se zatvoriti i fakulteti i škole ukoliko dnevno bude više od 500 zaraženih.

Novi Pazar je tokom prvog talasa pandemije bio najveće žarište korona virusa u Srbiji.Štab za vanredne situacije Novog Pazara doneo je odluku o ukidanju vanredne situacije na teritoriji ovog grada u petak 09.10.2020 a dan nakon ponovo uveo vanredno stanje u Novom Pazaru.

 Izdvajamo Medicinska škola počela sa radom            Povezane vesti 

Medicinska škola u Novom Pazaru počela je sa radom nakon višemesečne pauze jer je pretvorena tokom prvog talasa pandemije u covid bolnicu.Više o tome na linku: A1tv.net

 E.Tutić – A1

 

RUBRIKE
Podeli