SPP protest: Ovo je poslednji krik upozorenja

SPP protest: Ovo je poslednji krik upozorenja

„Ovo je poslednji krik upozorenja.“,  „Bojte se nekog većeg belaja, ne može se preko ovog proći.“,  samo su neke od poruka koje je upitio danas  predsednik Stranka pravde i pomirenja Muamer Zukorlić  na protesnom skupu  njegove stranke povodom jučerašnjeg požara u kojem su dve osobe izgubile život.

Zukororlić je dodao da su odbornici njegove stranke u više navrata u skupštini  tražili da se raspravlja  o vatrogasnoj službi, ali da su  ti predlozi uvek odbijani.

„Moj kolega Fehratović u skupštini nekoliko puta je tražio, vapio, molio da se nešto učini, a oni su se podsmevali. E to je njihova čast, to je njihova etika, to je način njihovog djelovanja”, istakao je Zukorlić.

On dodaje da je jučerašnji slučaj potresao celu zemlju.

“Sve sam mogao zamisliti, ali da vatrogasne službe sa merdevinama od dva metra gledaju decu kako živa gore, to nisam mogao zamisliti. Ovo je poslednji krik upozorenja. Bojte se nekog većeg belaja, ne može se preko ovog proći „, dodao je Zukorić.

Zukorlić se u svom obraćanju osvrnuo i na predostojeće izbore za BNV, gde je naglasio da građani  treba  na narednim i svim ostalim izborima olovkom na glasačkom listiću staviti tačku  na trenutnu vlast.

Inače jedna od tri liste koje se trenutno bore za većnike Bošnjačkog nacionalnog vijeća je i lista Muamera Zukorlića čiji je i nosilac.

 

 

FOTO: FACEBOOK

 

 

 

 

CATEGORIES
Share This