Porodica Crnišanin: Ukoliko nadležni organi ne urade posao kako treba, mi ćemo preuzeti ceo slučaj

Porodica Crnišanin: Ukoliko nadležni organi ne urade posao kako treba, mi ćemo preuzeti ceo slučaj

Košarkaša  iz Novog Pazara M. C. (14)  pretukla je grupa momaka i nanela mu teške telesne povrede. Njemu je polomljena jagodica i gornja vilica.

Iz porodice Crnišanin kažu da se tuča desila ispred OŠ “ Meša Selimović “ u blizini crkve Sv. Petra u Novom Pazaru, a da ne znaju šta bi mogao da bude razlog da njihovo dete bude pretučeno od strane kako kažu grupe dečaka, odnosno najmanje njih šestorica.

„Naš Mehmed je otišao u školu da gleda utakmicu njegovih drugara, utakmica se igrala između dve ekipe iz Novog Pazara. Nakon utakmice stao je ispred škole gde se obično čekaju autobusi i taksisti, tada mu prišao dečak, upitao ga: „Šta me gledaš?“ i pretukao ga sa ostalim drugovima koji su bili sa njim, kazao je za A1 Almir Crnišanin, otac pretučenog dečaka.

On dodaje, da prostor oko škole kao i sama ulica pokrivena je video nadzorom i policija poseduje te snimke, a mi čekamo rezultate istrage i poteze sudstva.

“Mi za sada nećemo pokretati nikakav postupak, to smo prepustili nadležnim organima, ali ukoliko ne budemo zadovoljni ishodom, preuzećemo mi ceo slučaj, kako bi pravda bila zadovoljena, kazao je otac pretučenog dečaka.

Kako naglašava porodica Crnišanin, M. C. je za sada u stabilnom zdravstvenom stanju, a oporavak će trajati oko tri meseca.

Mehmeda je odličan sportista i do sada nije imao ovakve situacije  i nedavno je potpisao  ugovor za reprezentaciju Bešiktaš, zaključili su njegovi prijatelji.

Aiša Alić

CATEGORIES
Share This