Policija privela nekoliko lica zbog ranjavanja pevačice u Novom Pazaru,počinilac u bekstvu!

Policija privela nekoliko lica zbog ranjavanja pevačice u Novom Pazaru,počinilac u bekstvu!

Novopazarska policija privela je nekoliko lica na saslušanje zbog ranjavanja pevačice M.B.(26) u centru Novog Pazara. Lica su privedena  kao svedoci ,a za počiniocem se traga.

Iako  M.B  nije  želea da otkrije ko je u nju pucao i na kojoj lokaciji se to desilo , policija  je brzo reagovala i nakon opsežnog operativnog rada pronađen je  lokal u kom se desio  incident, kao i svedoci događaja.

Kako A1 saznaje, nakon  celovečernje pijanke, rano ujutru došlo je  do sukoba u lokalu koji se nalazi u  centru grada, u kojem je ranjena pevačica iz Beograda M.B.  Privedeno je više lica ,a  razlozi zašto je pucano u pevačicu se  još uvek ne znaju.

Kako  nam je rekla portparolka novopazarske  Opšte bolnice dr Suada Gicić Skenderi, M.B. je primljena sa ustrelnom ranom desnog dela gluteusa i dežurni hirurg Kemal Brničanin je izvršio dijagnostiku i sanirao povrede.

„Pacijentkinja nema povrede vitalnih organa i stabilnog je zdravstvenog stanja. U konsultaciji sa ostalim lekarima specijalistima, a na njeno zahtevanje, biće upućena na dalje lečenje u Beograd.“ kaže Gicić Skenderi.

 

 

 

CATEGORIES
Share This