Policija nudi nagradu od 10.000 evra za informacije o ubistvu Olivera Ivanovića

Policija nudi nagradu od 10.000 evra za informacije o ubistvu Olivera Ivanovića

Policija Kosova nudi nagradu od 10.000 evra za informacije koje mogu doprineti rasvetljavanju ubistva Olivera Ivanovića, saopšteno je iz KP-a.

Istovremeno, apeluje na građane koji mogu da imaju infomacije u vezi sa ovim slučajem – da ih dostave policiji i tako pomognu „što hitniju identifikaciju počinilaca ovog kriminalnog dela“.

„Građani koji poseduju informacije u vezi sa ovim slučajem mogu da ih dostave na brojeve telefona 080019999 ili 192, ili na e-mail info@kosovopolice.com,“ navodi se u saopštenju Kosovske policije.

Pozivi su besplatni, a anonimnost i identitet lica biće sačuvani, osim ukoliko lica dobrovoljno ne izjave drugačije, dodaju takođe iz KP-a. Ističu i da Policija Kosova radi na prikupljanju i analiziranju svih relevantnih dokaza i činjenica kako bi što pre rasvetlili slučaj i počinioce ovog, dodaju, kriminalnog dela izveli pred lice pravde. Oliver Ivanović ubijen je jutros oko 8 časova, iz vatrenog oružja, sa najmanje pet hitaca, ispred kancelarija svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici.

 

Izvor: N1

Foto:search.creativecommons.org

CATEGORIES
Share This