Paučinac: Najveći botovi su rukovodioci javnih preduzeća (VIDEO)

Paučinac: Najveći botovi su rukovodioci javnih preduzeća (VIDEO)

Paučinac u emisiji “Posmatranje” izložio je kao glavni problem to što građani Novog Pazara nemaju slobodu govora i da je upravo to još uvek tabu tema. Mišljenja je da političke stranke u Novom Pazaru imaju svoje botove a njih je klasifikovao u dve grupe, botovi iz uverenja i botovi interesdžije.

Paučinac navodi da lično nije imao problem sa napadima na društvenim mrežama ali da osobe iz njegovog bliskog okruženja svakako jesu. Za jednu političku partiju smatra da itekako ima svoje botove od kojih su neki na visokim funkcijama i zaposleni u javnim preduzećima:
“Apsolutno mogu da tvrdim da su najveći botovi svi funkcioneri i rukovodioci lokalnih preduzeća koji pripadaju SDP-u odnosno Sandžačkoj demokratskoj partiji, jer oni su zaduženi da prate sve te objave i gde god smatraju da bi trebalo da se utiče oni šalju ljude i kažem opet ponavljam da li prete, da li savetuju ili to kulturno rade ali oni su plaćeni za to, oni ne rukovode svojim preduzećima, nikada ih nećete naći na svom radnom mestu. Sad možemo nas četvorica da odemo u ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak, petak i nećemo ih naći na radnom mestu.”

Paučinac dodaje i to da na našem području postoje takozvani “botovski mediji”, koji su pristrasni, neobjektivni i uvek vrše selekciju sadržaja koji će plasirati u javnost.

Celokupnu emisiju možete pogledati na našem facebook ili youtube kanalu, gde su politikolog Fahrudin Kladničanin, novinar Nikola Kočović i Aladin Paučinac ispred Inicijative slobodnih gradjana govorili o tome da li u Sandžaku ima botova. U emisiji možete čuti i mišljenje predstavnika tri najveće političke stranačke partije u Sandžaku o botovima.

CATEGORIES
Share This