Nedelja popusta  30. maja (video)

Nedelja popusta 30. maja (video)

 “Nedelja popusta”  je akcija koju realizuje Odeljenje za privredu grada Novog Pazara u saradnji sa novopazarskom Turističkom organizacijom, planirana je za 30.maj. Cilj je da se uključi što više naših privrednika, kaže zamenik gradonačelnika Novog Pazara Igor Novović.

Predstavnici lokalne samuprave i Turističke organizacije, razgovarali su sa velikim brojem naših privrednika i predstavili im značaj akcije i dobili smo povratnu informaciju da su zainterosovani da uzmu učešće”, kazao je zamenik gradonačelnika Novog Pazara Igor Novović. On je dodao da bi ovaj projekat bio turističo-privredna promocija našeg grada a sve sa ciljem da  novopazarska privreda ponovo oživi i stane na noge posle svih problema koje smo imali sa koronom proteklu godinu dana.

Direktor novopazarske Turističke organizacije Dejan Belojica ističe da je cilj “Nedelje popusta” da u naš grad dođe što više kupaca iz drugih gradova Srbije pa i okolnih zemalja ne samo iz Novog Pazara kao i što je cilj da se za ovu akciju pročuje putem medija i šire pa da nam dolaze kupci i iz inostranstva koji bi ujedno uživali u svemu što ima grad a i pazarili ovde.

Inače, svi privrednici koju budu želeli da učestvuju u 2Nedelji popusta” dobiće flajere koje će nalepiti na svoje izloge  kako bi kupci znali da baš kod njih mogu pazariti po sniženim cenama a popusti će biti od 10 do 50 posto.

RUBRIKE
Podeli