Najbolje gorivo u Srbiji nalazi se u Pokrveniku (Video)

Najbolje gorivo u Srbiji nalazi se u Pokrveniku (Video)

Benzinska pumpa “Q5” u mestu Pokrvenik u blizini Tutina trenutno poseduje najbolje gorivo u Srbiji, rečeno je danas tokom otvaranja. 

Mesto Pokrvenik danas je bogatije za jednu od najsavremenijih pumpi u Srbiji. Predstavnici austrijske “GIA technology” koja je bila zadužena za kvalitet i ispravnost goriva, potvrdili su da je gorivo izuzetnog kvaliteta.

Otvaranju su prisustvovali brojni privrednici, gradjani kao i predstavnici opštine Tutin na čelu a predsedniko Kenanom Hotom koji je ovom prilikom istakao da je ovo velika investicija za opstinu Tutin.

Vlasnik “Q5” benzinske pumpe Ismet Selimović istakao je da je već zaposljeno 15 radnika ali da će se taj broj povećati na 30 tokom otvaranja ostalih delatnosti u okviru njegove kompanije.

Meštani Pokrvenika ističu da im je veoma drago da je njihov sugrađanin, koji već decenijama živi  Nemačkoj, otvorio firmu u njihovom mestu i da će njihova deca moći da rade u blizini svojih kuća  dodali da im je posebno drago što nije zaboravio svoje rodno mesto.

Nakon otvaranja usledio je koktel kao i ručak za sve prisutne u znak zahvalnosti za podršku.

U videu pogledajte kako je to izgledalo.

RUBRIKE
Podeli