Mujagić: “Neka me smene, ali neka to urade zakonito“ (VIDEO)

Mujagić: “Neka me smene, ali neka to urade zakonito“ (VIDEO)

“Nije problem da imamo ili nemamo većinu, samo neka to urade zakonito“, rekao je sinoć Munib Mujagić, sada već bivši predsednik opštine Sjenica gostujući u TV duelu emisije “Posmatranje“ našeg portala, a komentarišući temu trenutne situacije u Sjenici kada je reč o smeni predsednika opštine.

On je dodao da sednica treba da prođe zakonito, dodajući da je način na koji je prošla sednica sazvana “modelom šibicarenja“.

“Ne možete vi da podnesete zahtev za hitnu i vanrednu sednicu u petak u 13:30 časova za ponedeljak u 10 sati bez saznanja ko je nova skupštinska većina i ko obnaša određene“, ističe Mujagić.

On je tom prilikom odgovorio na pitanje voditelja zašto je uzeo pečat, rekavši da je to uradio zbog sprečavanja zloupotrebe.

“Zašto bi se neko bavio time, a ima mogućnost da legitimno dođe do pečata? Ja se smatram legitimnim još uvek i taj pečat sam zadužio, još ja da donesem pečat na izvol’te, je l’? Je l’ to odgovornost jednog predsednika?“, dodao je.

Podsetimo, krajem novembra predsednik Opštine Sjenica Munib Mujagić je smenjen na sednici lokalnog parlamenta kada je tajno glasalo 20 odbornika, članova Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka, Sandžačke demokratske partije (SDP) i samostalnih članova lokalnog parlamenta.

Celu emisiju možete pogledati u nastavku.

CATEGORIES
Share This