Mihajlovski: PUPS spreman za izbore

Mihajlovski: PUPS spreman za izbore

Na radnom sastanku sa gradskim i opštinskim odborima Raškog odbora, predsednik Izvršnog odbora Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije (PUPS), Ilo Mihajlovski rekao je da je ta partija “spremna za izbore i da ih se ne boji“, navode u saopštenju. On je istakao da je PUPS partija koja okuplja ljude koji u političkom životu “nisu kritičari loših rešenja, već kreatori dobrih“.

Cilj PUPS-a je, kako stoji u saopštenju, kadrovsko i organizaciono jačanje Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda kao bi se realizovali osnovni programski ciljevi PUPS-a, ali i “početak ozbiljnih priprema za buduće izbore na svim nivoima“.

“Naša ideja je da svi oni koji imaju preko 65 godina i 63,5 za žene, a nemaju i nikada neće imati penziju i druge prihode dobiju takozvanu socijalnu – garantovanu penziju ne manju od 100 evra. To je nešto za šta ćemo se boriti mi ovde i u svih 130 gradskih i opštinskih odbora PUPS-a širom Srbije. Kao što smo se izborili da naš stav 3P – penzije prate plate, bude ključni danas za Srbiju, sada je na delu tzv. 13. penzija sa ovih 20.000 dinara, izborićemo se i za socijalnu – garantovanu penziju“, kazao je Mihajlovski. 

Skupu su se obratili i članovi rukovodstva gradskih i opštinskih odborima Raškog okruga uz poruku da su tu zbog svih onih koji žive od svog tekućeg i minulog rada i da su su “njihov glas“, i ističu da na predstojeće izbore izlaze spemno.
CATEGORIES
Share This