Meštani naselja Šutenovac: 100 ministara da dođe, godinama se ništa ne radi (video)

Meštani naselja Šutenovac: 100 ministara da dođe, godinama se ništa ne radi (video)

“Dok ne poplavi, nema nikog, a kad poplavi svi dođu. Slušali su prognozu, najavljivali su velike padavine, niko nije doneo džak peska, a sad kad se ovo desilo, svi došli, tako se ne rešavaju problemi. Niko ništa nije uradio, 100 ministara sad da dođe, badihava (džaba)”, rekli su meštani naselja Šutenovac.

Tokom razgovora sa ministrom unutrašnjih poslova Bratislavom Gašićem, meštani su kazali da je jutros, kada je počeo da raste vodostaj Jošanice, izostala pomoć lokalnih organa.

“Boga mi je danas trebalo neko da priskoči. Niko nije došao, možda su prolazili autom, ja sam ceo dan bio ovde, sam sam štitio. Trebalo je da dođe neko da pomogne, tražili smo pesak, bar da kupimo, nisu hteli ni džakove da nam dostave, molili smo, bar pesak, da sami napunimo džakove. Tako je bilo, ne mogu da pričam nešto što nije”, rekao je jedan meštanin tog naselja.

Gašić je obećao da će država pomoći da se saniraju posledice poplave, da se očiste poplavljeni tereni i najavio da će biti urađene sve kako bi se sprečilo izlivanje Jošanice.

CATEGORIES
Share This