Mahmutović opet diskriminisao medije (video)

Mahmutović opet diskriminisao medije (video)

Rad Opšte bolnice u Novom Pazaru bio je dobro organizovan i nije nedostajalo opreme neophodne za lečenje obolelih od kovida-19, izjavio je danas vršilac dužnosti direktora Opšte bolnice u Novom Pazaru Meho Mahmutović. On negira navode lekara specijalista koji traže njegovu smenu.

On je na konferenciji za novinare, na koju su pozvane samo RTV Novi Pazar i Radio televizija Srbije, kazao da mu je žao svakog ko je preminuo od posledica te zarazne bolesti i dodao da su “svi odgovorni zbog velikog broja umrlih u Novom Pazaru”.

Inače, specijalisti Opšte bolnice u Novom Pazaru, koji traže smenu vršioca dužnosti direktora ove ustanove Meha Mahmutovića, ocenili su juče da on snosi direktnu odgovornost za svaki izgubljeni život od korona virusa u ovom gradu.

Ekipa portala A1 je vršioca dužnosti direktora Opšte bolnice u Novom Pazaru od 8 sati do 10.30h pozvala više puta i poslala tri sms poruke vezane za današnju konferenciju za novinare. Nije nam odgovarao ni na pozive niti na poruke.

A1 je imao nameru, da zbog interesa javnosti  uživo prenosi  današnju konferenciju za novinare, kao i do sada što smo radili, ali nam je ta namera osujećena, jer nam je Mahmutović uskratio to pravo.

U nastavku možete  pogledati  konferenciju za novinare grupe specijalisti Opšte bolnice u Novom Pazaru koja traži smenu Meha Mahmutovića, jer smo za današnju konferenciju bili uskraćeni da prenosimo, jer osim RTV Novi Pazar i RTS-a niko drugi  od medija nije pozvan.

Novinari ostalih medija ostali su uskraćeni za pravo da dobiju odgovore na pitanja koja interesuju javnost u ovom gradu.

Ovakav odnos Mahmutovića prema novinarima traje od njegovog imenovanja za v.d. direktora Opšte bolnice kada je i ukinuo funkciju portparola, tako da je ova zdravstvena ustanova jedna od retkih u Srbiji koja nema osobu zaduženu za odnose sa javnošću.

Umesto portparola javnosti se obraćao Mahmutović i to, po pravilu, preko medija naklonjenih lokalnoj ili republičkoj vlasti.

https://www.facebook.com/a1tvnet/videos/313518043416959/

 

RUBRIKE
Podeli