Kreće druga sezona “ Dečijeg kviza znanja“ portala A1

Kreće druga sezona “ Dečijeg kviza znanja“ portala A1

Portal A1 kreće sa drugom sezonom “ Dečijeg kviza znanja“ najpopularnijeg kviza među decom od prvog do osmog razreda u ovom delu Srbije.

Pravo da se prijave za ovaj “ Dečeiji kviz znanja“ imaju đaci od prvog do osmog razreda osnovnih škola.

Prema rečima urednika portala A1 Enesa Radetinca, ove godine nagrade su još vrednije i bolje prilagođenje uzrastu dece.

„Naša korporacija pokreće i drugu sezonu “ Dečijeg kviza znanja“ . I ove sezone uspeli smo da obezbedimo vredne nagrade za pobednike. Prijave su počele od juče, a već imamo prijavljeno preko pedeset đaka. Zahvalnost dugujemo gradu Novom Pazaru, opštinama Sjenici i Tutin, Bošnjačkom nacionalnom vijeću,  RTV Novi Pazar, kako i brojnim privrednicima iz ovog dela Srbije koji su prepoznali vrednosti našeg kviza. “ , kaže Radetinac.

On dodaje da će ove godine kviz biti još zanimljiviji.

“ Uveli smo neke novine kako bi kviz bio još zanimljiviji đacima jer je  cilj kviza  promovisanje pravih vrednosti kroz učenje, druženje, zdravu kompeticiju i takmičenje. “ , rekao je Radetinac.

Iz portala A1 ističu da je mnogo važno da se đaci prijavljuju preko formulara , jer je to jedini način prijave. Svaki drugi  način je nevažeći.

Inače Evropski centar za edukaciju i obrazovanje, portal A1 i  Medija centar čine korporaciju koja se bavi prvenstveno maldim ljudima.

 

CATEGORIES
Share This