Kids Republic donosi polovnu dečiju opremu u Novi Pazar, kvalitet i pristupačnost

Kids Republic donosi polovnu dečiju opremu u Novi Pazar, kvalitet i pristupačnost

Kids Republic, radnja polovne dečije opreme, otvorila je svoju novu prodavnicu u Novom Pazaru nakon četiri uspešne godine poslovanja u Subotici. Ova odluka je doneta kao odgovor na veliko interesovanje kupaca upravo iz Novog Pazara, koji su redovno naručivali robu putem interneta, ali sada imaju tu mogućnost da je pregledaju i kupe lično.

„Gotovo svakodnevno smo imali narudžbine iz Novog Pazara, što me je navelo da razmislim o otvaranju fizičke prodavnice. Iako su mnogi hrabri da poruče preko interneta, postoje i oni koji bi želeli da robu vide lično i uvere se u njen kvalitet,“ rekla je vlasnica radnje.

Radnja nudi širok asortiman polovne dečije opreme, uključujući kolica, krevetce, igračke, knjige i ostale artikle vezane za decu, osim garderobe.

Kupci takođe mogu doneti svoju očuvanu opremu na komisionu prodaju, čime se radnja ističe kao mesto gde se može i kupovati ali i prodavati dečija oprema. Sva roba je pažljivo birana, dobro očuvana i gotovo kao nova.

„Roba jeste polovna, ali je jako dobro očuvana i kao nova, u šta možete i sami da se uverite. Kod nas može da se donosi samo očuvana roba, a ne oštećena , da na primer fali deo ili da nije čista,“ dodaje vlasnica.

Jedna od zadovoljnih kupaca izjavila je: „Bila sam skeptična malo na početku, ali sam sada zaista prezadovoljna kvalitetom.“

Otvaranje ovakve radnje u Novom Pazaru od velikog je značaja za sve roditelje koji žele svojoj deci pružiti kvalitetnu i pristupačnu dečiju opremu.

Menadžer ove radnje u Novom Pazaru je Lejla Hanić, koja je tu da odgovori na sve zahteve i pitanja kupaca.

 

 

 

Foto: Tarik Graca

CATEGORIES
Share This