Ispovest oca: Za smrt mog sina dobio je deset meseci nanogice (video)

Ispovest oca: Za smrt mog sina dobio je deset meseci nanogice (video)

Samir Radetinac, otac preminulog dečaka, kaže da nije zadovoljan presudom koju je sud dodelio Novopazarcu, jer nedostatak njihovog deteta ne može nista da nadomesti i dodaje, da će oni morati sami da se bore, kako bi pravda na neki način bila zadovoljena.

„Nakon dve godine od stradanja mog sin, oni su mu izrekli kaznu deset meseci nanogice. To nije kazna, to je oslobađanje od krivice i nismo zadovoljni tom presudom, da mu daju mnogo veću kaznu, mi ne možemo da vratimo našeg sina i 20. godina da mu daju kaznu, meni to ništa ne znači, ali se pravda mora zadovoljit, a ne ovako, kao što je uradilo ovo pravosuđe u Novom Pazaru. Ovo je strašno“, kaže otac nastradalog dečaka.

Iako su snimci postojali na kojima se jasno vidi kako se ta nesreća dogodila, nije bilo dovoljno, već su momka oslobodili i ne znam šta dalje da radim. Sada sam stavljen u iskušenje da se sam snosim sa tim, rekao je Radetinac i dodao da su išli  preko suda, da bi pravda bila zadovoljena na neki način, ali bezuspešno i to je nešto što nas je iznenada zadesilo.

Aiša Alić

CATEGORIES
Share This