Husein Memić podneo ostavku na mesto odbornika Skupštine grada Novog Pazara

Husein Memić podneo ostavku na mesto odbornika Skupštine grada Novog Pazara

Ministar Husein Memic podneo je ostavku na mesto člana Skupštine grada Novog Pazara, i istakao je da bi svi prisutni trebale prihvatiti njega kao ministra bez obzira na njihove međusobne razlike. Ostavka Memića usvojena je sa dvadeset četiri glasa poslanika.

“Ja vas molim da moju ostavku na mesto odbornika Skupštine grada Novog Pazara prihvatite sada kako bi ova Skupština mogla da radi nesmetano, da ne bih ja svojim prisustvom dovodio u dilemu ispravnost Skupštine grada. Dozvolite mi da kazem još par reči, pošto je ovo moje zadnje obraćanje na mestu odbornika.

Ja sam odlučio da budem ministar u Vladi Republike Srbije kao sto sam bio i prije i želim da kažem svima vama da ja jesam ministar svih odbirničkih grupa i kao što i sami znate da se prošle godine nisam borio da moja odbornička grupa ima veće beneficije u odnosu na sve ostale, radiću tako i dalje. I želim da svi predstavnici svih stranaka mene smatraju svojim ministrom i da niko ne treba da se razilazi kada se govori o Sandžaku, našoj državi i narodu”, rekao je ministar Memić.

Nakon Memića, prisutnima se obratio predsednik Skupštine Samir Lekic, u svom obraćanju uputio je izvinjenja svima koji su se od strane njega za vreme incidenta od malopre osetili uvređenima, te pozvao sve prisutne da urade isto kako bi se nesmetano nastavio rad Skupštine u interesu grada.

Ostavka Memića je usvojena sa 24 glasa poslanika, što je rezultiralo ponovnim zakazivanjem pauze u trajanju od 30 minuta do nastavka skupštine.

CATEGORIES
Share This