Humanitarni koncert ‘ZA DRUGA’ u Novom Pazaru

Humanitarni koncert ‘ZA DRUGA’ u Novom Pazaru

Kulturno-umetničko društvo mladih Novi Pazar priređuje poseban događaj koji će ujediniti ljude kroz umetnost i humanost. HUMANITARNI KONCERT – „ZA DRUGA“, održaće se u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Novi Pazar, u subotu, 20.1.2024. godine, s početkom u 18:30h.

Svi zaljubljenici u kulturnu baštinu i umetnost imaće priliku uživati u nastupima brojnih ansambala. Škola folklora, najmlađi i srednji pripremni ansambl, izvođački ansambl i mnogi drugi talentovani učesnici učestvovaće na ovom događaju.

Ono što ovaj koncert čini posebnim jeste humanitarni karakter. Sav prihod od prodatih ulaznica namenjen je podršci Nedeljku Komatini. Takođe, prisutni će imati priliku donirati priloge u postavljenoj kutiji u foajeu, pridružujući se ovoj hvalevrednoj akciji.

Sedamnaestogodišnji Nedeljko Komatina je dečak heroj i inspiracija – od rođenja je na lekovima, po bolnicama, praktično je život počeo sa dijalizom. Nakon otkazivanja presađenog bubrega koji mu je transplantiran s kadaveričnog (preminulog) donora sa svega četiri godine, dok je opet bio na dijalizi, upisao je medicinsku školu i nastavlja svoju dalju borbu.

CATEGORIES
Share This