Dva vozila uništena u saobraćajnoj nezgodi (VIDEO)

Dva vozila uništena u saobraćajnoj nezgodi (VIDEO)

U saobraćajnoj nesreći koja se desila večeras u ulici Save Kovačevića nešto pre 22 časa učestvovala su dva vozila koja su, u potpunosti uništena, prenosi ekipa A1 sa lica mesta.

Od siline udarca, jedan od automobila je skrenuo sa puta završivši u izlog jedne kuće koja se nalazi u neposrednoj blizini.

Na svu sreću, u ovoj saobraćajnoj nezgodi nema teže povređenih, a kako nezvanično saznajemo, lica koja su učestvovala u nesreći, odbila su pomoć lekarske ekipe uz prisustvo policije, jer su se, kako kažu, “osećali dobro”.

Prema poslednjim informacijama, iako je prethodno odbio pomoć Hitne službe, jedan od vozača je ponovo pozvao ekipu Hitne pomoći zbog pogoršanog stanja.

Na ovom delu puta saobraćaj je trenutno obustavljen i neizvesno je do kada će obustava trajati.

Podsetimo, na konferenciji za medije, načelnica Odeljenja saobraćajne policije, Irma Kolašinac izjavila je da “često obilazeći ulice našeg grada i prateći situaciju u saobraćaju, imam običaj da se našalim i kažem “da nas je 300 malo bi nas bilo“, imajući u vidu infrastrukturu našeg grada i navike vozača i ostalih učesnika u saobraćaju“.

CATEGORIES
Share This