Dr Zogić: Sumnja se da je deo metka ostao u glavi, povređeni hitno transportovan za KG (video)

Dr Zogić: Sumnja se da je deo metka ostao u glavi, povređeni hitno transportovan za KG (video)

Dvadesetjednogodišnji mladić T.H. hitno je transportovan na odeljejnje neurohirurgije KC Kragujevac jer su povrede koje je zadobio opasne po život, rekao je za A1 dežurni hirurg Enes Zogić. On dodaje da su rezultati skenera pokazali da je deo metka ostao u glavi.

Dežurni hirurg novopazarske Opšte bolnice rekao je za A1 da je pacijent pri svesti i  trenutno stabilnih vitalnih parametara, ali da su rezultati pokazali da se radi o ozbiljnim povredama.

„Kod povređenog je uočen prekid kontinuiteta kostiju lobanje, sa povredom moždanog tkiva i krvnim podlivom u mozgu sa te strane. Rezultati skenera pokazali su i da je ceo metak ili njegov deo još uvek u lobanji. Povrede koje je zadobio T.H. su opasne po život i on je hitno transportovan na neurohirurgiju.“, rekao je Zogić.

Inače, dvadesetjednogodišnji mladić T.H. povređen je u pucnjavi koja se dogodila u neposrednoj blizini Novopazarske Banje večeras oko 20.00h. Kako saznaje portal A1 do incidenta je došlo nakon verbalne svađe između V.M. i T.H. Tom prilikom V.M. je ispalio dva hica u pravcu T.H. Napadač je, kako je rečeno iz policije, nakon incidenta pokušao da pobegne, ali je ubrzo uhapšen.

CATEGORIES
Share This