Đerlek pomoćnik Rasima Ljajića

Đerlek pomoćnik Rasima Ljajića

Mirsad Đerlek, novi je pomoćnik ministra trgovine, turizma i telekomunikacija, i biće zadužen za sektor za trgovinu, usluge i politiku konkurencije – odlučeno je na poslednjoj sednici Vlade Republike Srbije.

Mirsad Đerlek je od oktobra 2012. godine obavljao funkciju direktora Opšte Bolnice Novi Pazar, u čijem mandatu je realizovan veliki broj projekata koji su značajno unapredili kvalitet pružanja zdravstvene zaštite u Novom Pazaru i regionu. Ukupno je za infrastrukturne projekte i opremu uloženo preko osam miliona eura, što predstavlja najuspešni period razvoja zdravstva u Novom Pazaru.

Na poslednjoj sednici Vlade Republike  Srbije dr Mirsad Đerlek je imenovan za pomoćnika ministra trgovine, turizma i telekomunikacijai to je dokaz dobre političke saradnje dve političke opcije na lokalnom i republičkom nivou.

“MIrsad Đerlek će timskim radom, zalaganjem i iskustvom sigurno opravdati poverenje koje su mu je ukazali resorni ministar Rasim Ljajić i Vlada Republike Srbije” – stoji u saopštenju Sandžačke narodne partije čiji je Đerlek lider.

 

CATEGORIES
Share This