“Čeznem da vam kažem” pred novopazarskom publikom (video)

Poetsko muzički kabare „Čeznem da vam kažem“ autora Milorada Damjanovića biće izveden u novopazarskom Kulturnom centru sutra od 20h, najavila je urednica dramskog programa ovog centra Elma Šabanović i dodala da svi oni koji su ljubitelji pozorišnih predstava kod kojih je akcenat na pesmi su dobrodošli.

“Čeznem da vam kažem” je kabare koji će se sutra naći pred Novopazarskom publikom, a izvešće ga beogradski glumac Milorad Damjanović sa svojim koolegama.

“Od 20h u dvorani Kulturnog centra smo pripremili jedan kulturno-umetnički projekat, tačnije projekat iz oblasti pozorišne umetnosti, a reč je o kabareu “Čeznem da vam kažem, kojin je inače autorsko delo Milorada Mike Damjanovića, a široj publici je poznat, kao vrlo uspešan glumac, inače je prvak drame u Narodnom pozorištu u Beogradu”, kazala je Elma Šabanović.

Gosti će mu biti  kolege, Dragana Mićalović, Stevan Piale i Mina Lazarević, a publiku očekuje nezaboravno veče.

“Biće dosta muzike, sve je zamišljenjo kao putovanje kroz minula vremena bivše Jugoslavije i podseća na neki standard koji je bio prisutan u to vreme”, naglasila je urednica dramskog programa.

Ona dodaje, da će pored pesme biti i mnogo poezije, kao što su stihovi Mike Antića Desanke Maksimović, Vaska Pope i brojnih velikih pesnika, koji su ostavili traga u bivšoj Jugoslaviji, a njihovi stihovi i danas su popularni i kod današnjih generacija.

Želja je svih, da se ova čežnja Pribojca iz Beograda Milorada Damjanovća, nastavi da traje i istrajava, a da je u neko dogledno vreme u svom Priboju opet pretvori u snove.

Aiša Alić

RUBRIKE
Podeli