Čašić novi generalni sekretar SNP-a

Čašić novi generalni sekretar SNP-a

Rukovodstvo Sandžačke narodne partije smenilo je doskorašnjeg generalnog sekretara Bahriju Sijarića i na njegovo mesto imenovala Ervina Čašića, dok je novi portparol Edin Suljević – rečeno je na konferenciji za medije ove partije. Kako je istakao novi generalni sekretar Čašić stranci je bila potrebna nova energija za sve naredne izazove.

Obraćajući se medijima novi generalni sekretar Ervin Čašić podsetio je na činjenicu da je SNP osnovana 2009. godine a da je od 2012. u lokalnoj i republičkoj vlasti te da predstavlja servis građana.

“Uspešno smo završili dva ciklusa izbora i narod je to prepoznao. Najviše zaslužan za uspeh stranke je Mirsad Đerlek koji je doprineo da stranka postane ono što jeste. Predsedništvo stranke nije zadovoljno radom odredjenih

Edin Suljević je istakao da se SNP-u svakoga dana javljaju novi mladi ljudi koji žele da pristupe stranci, ta da se stranka puni novom energijom.

“Mirsad Đerlek želi novu energiju, više zalaganja i želju za uspehom. Mi se nismo borili devet godina da bismo se zadovoljili prosekom, već želimo da budemo što uspešniji i da na narednim izborima osvojimo što više glasova a sve u interesu Bošnjaka” – rekao je Suljević.

Na pitanje novinara da li će SNP učestvovati na predstojećim izborima za BNV, Čašić je odgovorio da to još nije potvrdjeno jer predsedništvo stranke nije još donelo odluku o tome da li će učestvovati na izborima 4.novembra, ali da on smatra da SNP treba da učestvuje na ovim izborima.

CATEGORIES
Share This