Vučić: Srbi sa Bošnjacima žele mnogo više od prijateljstva

Vučić: Srbi sa Bošnjacima žele mnogo više od prijateljstva

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u razgovoru sa predstavnicima bošnjačke zajednice u Priboju  da je njegova poruka Bošnjacima da Srbi sa njima žele mnogo više od prijateljstva.

„Sa predstavnicima Bošnjaka u Priboju i muftijom Mevludom Dudićem razgovarao sam o njihovim problemima i potrebama, ali i načinima kako da u ovim nelakim vremenima ostanemo jedinstveni, kako da se zajedno borimo za prosperitet svih građana i guramo našu zajedničku Srbiju napred“, naveo je Vučić na zvaničnom Instagram nalogu.

„Moja poruka Bošnjacima je da Srbi sa njima žele mnogo više od prijateljstva, da žive zajedno, a ne pored njih, kao i da želi da se prevaziđu loše stvari iz prošlosti“, istakao je Vučić.

Inače, Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti Pribojskoj banji rekao da je dosta urađeno u Priboju u oblasti infarstrukture i turizma, a da u Prijepolju mora više da se uradi. On je obišao novi spa centar „Terme 36,6“ u Pribojskoj banji koji će danas biti otvoren, čiji je investitor Goran Despić, i razgovara sa predstavnicima lokalne samouprave o investicijama u tom kraju.

„Lako je Priboju i Banji kad imaju Despića“, rekao je Vučić.

On je dodao da očekuje da Despić investira i u Prijepolju, u izgradnju hotela, kada država izgradi gondolu u toj opštini.

„Sada smo rešili veliku stvar, zbog koje sam presrećan“, rekao je Vučić.

Istakao je da Despić zaslužuje orden višeg stepena i da treba da traži državne subvencije za investiciju u Prijepolju, iako ih nije tražio za ulaganje u Priboju.

 

 

Izvor: B92/N1/ instagram

 

CATEGORIES
Share This