Vip do 2021. godine ulaže preko milion evra u kvalitet mreže u Novom Pazaru

Vip do 2021. godine ulaže preko milion evra u kvalitet mreže u Novom Pazaru

Vip mobile je najmlađi mobilni operater u Srbiji koji tokom svih 12 godina poslovanja postavlja nove standarde na tržištu telekomunikacija. Zahvaljujući najsavremenijoj mrežnoj infrastrukturi, Vip korisnicima nudi širok raspon usluga iz domena mobilne komunikacije, kao i digitalnih, data i IT rešenja.

Sa do sada uloženih više od milijardu evra kompanija predstavlja najveću grinfild investiciju u Srbiji. Vip kontinuirano nastavlja da investira u tržište Srbije, da povećava kapacitet  i pokrivenost mreže, sa ciljem da podrže digitalizaciju društva, kako kroz konstantno unapređenje kvaliteta i pokrivanja mobilne mreže, a naročito mobilnog interneta, tako i kroz ponudu novih servisa i usluga.

U prethodne četiri godine Vip je u Srbiji uložio više od 120 miliona evra u razvoj i proširenje mobilne mreže. U Novom Pazaru i okolini je samo u poslednje dve godine u razvoj mreže uloženo preko pola miliona evra, a u naredne dve godine u ovom regionu planirana su ulaganja u vrednosti od oko 700 hiljada evra.

Odlično korisničko iskustvo potvrđuje i nezavisno testiranje RATEL-a i kompanije Systemic PAB iz prošle godine, čiji rezultati govore da Vip ima najbolju mrežu za prenos podataka u Srbiji.

Imajući u vidu rastuće potrebe za korišćenjem podataka, kompanija Vip mobile nastaviće daulaže u razvoj infrastrukture, kvalitet i kapacitet mreže, kako bi ispunila buduća očekivanja svojih korisnika.

Za sve one koji žele da se uvere u kvalitet Vip mreže, mogu da iskoristite jedinstvenu mogućnost i testiraju Vip mrežu mesec dana potpuno besplatno, bez ugovorne obaveze, kroz “Dođi i probaj” tarifu.

Neograničen nacionalni saobraćaj na raspolaganju je svim korisnicima u ovom periodu bez ikakvih troškova, mesečnog računa i što je najbitnije, nema obaveza.

Ukoliko posetite novo Vip prodajno mesto u Novom Pazaru, na adresi 28. novembra 113, na raspolaganju vam je ova, kao i sve druge tarife, dodaci i uređaji.

CATEGORIES
Share This