VIMBLDON Novopazarac Hamad Međedović od 16 časova nastavlja meč sa Australijancem

VIMBLDON Novopazarac Hamad Međedović od 16 časova nastavlja meč sa Australijancem

Nakon plasiranja u glavni žreb Vimbldona, Novopazarac Hamad Međedović nastaviće svoj meč sa Australijancem Kristoferom O’Konelom danas u 16 časova, nakon što je isti juče prekinut zbog loših vremenskih uslova. 

Prošle sedmice, Međedović je uspešno prebrodio kvalifikacije u finalnom kolu kada je Britanca Bilija Herisa savladao sa 6:4, 7:6 (6), 6:4 i uspešno se plasirao u glavni žreb Vimbldona, ostvarivši svoj san. Svoj meč sa dvadesetdevetogodišnjim Australijancem koji je 73. na ATP listi trebalo bi da nastavi danas, nakon što je od O’Konela izgubio prvi set a 7:5 i gubi u drugom sa 2:0. Igraće treći po redu na terenu broj devet i neće početi pre 16 časova. Direktan prenos biće na drugom programu RTS-a, kao i prvom, drugom ili trećem kanalu Sport Kluba, u zavisnosti od ostalih mečeva.

Međedović je u jako dobroj formi, a to je potvrdio i pobedom nad Britancem Herisom od 3:0. Podrška nije izostala od najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, koji mu je čestitao na uspešnom prolasku kroz kvalifikacije. On je putem Instagrama čestitao Međedoviću i na taj način mu pružio važnu podršku pred početak Vimbldona.

CATEGORIES
Share This