Velika nagradna igra u Drum Panorama Šoping centru

Velika nagradna igra u Drum Panorama Šoping centru

Ne postoji bolje vreme za darivanje od hladnih zimskih dana. Stoga, Drum Panorama šoping centar je odlučio da ove zimske dane ugreje zanimljivim nagradama. U znak zahvalnosti prema vernim kupcima koji su ukazali svoje poverenje šoping centru pripremili smo nagrade koji će doprineti zadovoljstvu svakog srećnog dobitnika. U sledećem tekstu istaknuta su pravila za učešće i nagrade koje vas čekaju u Drum Panorami.

Pravila za učešće u nagradnoj igri

Praznični dan i zimska idila su večita ispiracija i pravi povod da usrećite one do kojih vam je stalo. Pokloni koji se najduže pamte jesu upravo oni jednostavni, i upravo zbog ovoga su i pravila za učešće u ovoj nagradnoj igri vrlo jednostavna.

Prvi uslov za učešće u nagradnoj igri jeste posedovati račun/račune u iznosu preko 10. 000 din potrošenih u Drum Panorama šoping centru. Drugi korak, kako bi učešće bilo validno, jeste ubaciti račun/račune u kovertu na čijoj poleđini će se nalaziti podaci učesnika. Neophodni podaci za učešće jesu: ime i prezime, broj telefona i korisničko ime na Instagram društvenoj mreži. Nakon što su svi podaci zabeleženi, potrebno je kovertu ubaciti u kutiju koja će se nalaziti u Drum Panorama šoping centru. Poslednji i najbitniji korak, kako bi vaše učešće bilo važeće, jeste zapratiti Instagram profil Drum Panorame. Ova četiri, jednostavna koraka, su jedina pravila kako bi se uspešno kvalifikovali za nagrade koje smo vam pripremili.

Važno je napomenuti da računi iz Aman plus supermarketa,  menjačnice Premium i restorana Asude se ne kvalifikuju za nagradnu igru.

Nagrade koje vas očekuju

Osluškujući vaše potrebe i u skladu sa poslednjim trendovima, odlučili smo da vam darujemo izuzetno vredne nagrade. Ove zime darujemo vam Lenovo IdealPad1 lap top, HISENSE televizor i XIAOMI 4 električni trotinet. Uzimajući u obzir funkcionalnost i primenljivost, odlučili smo da vam darujemo poklone koji će doprineti kvalitetu vašeg života i učiniti vaše radne zadatke mnogo jednostavnijim.

U želji da vaši zimski dani budu topliji, a život zanimljiviji, darujemo vam poklone u znak zahvalnosti što ste bili uz nas tokom cele godine. Nagradna igra u Drum Panorama šoping centru počinje 15. decembra i trajaće sve do 15. januara 2024. godine. Čekamo vas da zajedno igramo u Drum Panorami.

Izvor: Drum Panorama

CATEGORIES
Share This