Studenti očekuju da rektorka ispuni dogovoreno

Studenti očekuju da rektorka ispuni dogovoreno

Predstavnica studenata koji već 12 dana blokiraju Rektorat Beogradskog univerziteta Mila Jovanović kazala je, nakon današnjih razgovora sa rektorkom Ivankom Popović, da su oni protekli u „dobrom tonu“ i da se nada da će biti „uspešni“, a da će o rezultatima govoriti ako do kraja dana rektorka ispuni ono što je dogovoreno.

„O rezultatima ćemo se govoriti kada rektorka ispuni ono što smo se dogovorili. Nadamo se da će to u toku dana biti ispunjeno. Mi od početka od Univerziteta tražimo stav, ušli smo u blokadu da bismo isterali na čistac plagijat Siniše Malog. U julu smo naglasili još da ćemo doći u ovu blokadu. U blokadi smo već 12 dana i obećali smo da ćemo položiti ovaj ispit“, kazala je Jovanović.

Ona je naglasila da veruje da će „Beogradski univerzitet odneti pobedu“.

„…Jer sve vreme tražimo da se zaštiti ugled i čast Univerziteta. Mi očekujemo pobedu pre svega studenata u blokadi, ali i zajedničku pobedu Univerziteta“, izjavila je Mila Jovanović.

Ona je naglasila da očekuje od rektorke da se dogovoreno ispuni u toku dana.

„A javnost će biti blagovremeno obaveštena kada izlazimo iz blokade. Rektorat je i dalje u blokadi, čekamo rezultat današnjih pregovora“, naglasila je Jovanović.

 

Izvor i foto: N1

CATEGORIES
Share This