SPP: Osuđujemo napad na Hota

SPP: Osuđujemo napad na Hota

Stranka pravde i pomirenja najoštrije osuđuje bacanje bombe u dvorište  funkcionera Stranke demokratske akcije Sandžaka, Saliha Hota stoji u saopštenju ove stranke.

Oni  smatraju da je takav način obračuna ili komuniciranja apsolutno neprihvatljiv.

„Insistiramo da nadležni organi što prije otkriju i procesuiraju učinioce ovog djela i da što prije izađu u javnost sa informacijom dokle se stiglo sa otkrivanjem nalogodavaca i počinioca ovakvih i sličnih djela.“ navodi se u saopštenju SPP.

Stranka pravde i pomirenja podseća  da  smo imali situaciju kada je na sličan način isto učinjeno i načinjena je ogromna materijalna šteta zamjeniku komandira policijske stanice, a poslije je uslijedilo i paljenje automobila v. d. direktora Doma za stara i ometena lica u Tutinu.

„Očekujemo da nadležni organi rade svoj posao i da hitno izađu sa odgovorima na pitanja koja su od ogromne važnosti za sve građane Tutina. Naša energija i djelovanje moraju biti usmjereni ka tome da se građani u Tutinu osjećaju bezbjedno i da budu bezbjedni, kao i da njihova imovina bude zastićena.“ stoji u saopštenju.

Oni zaključuju da neće ćutati  na ovakve događaje, neće  ustuknuti i nedvosmisleno ih osuđuju.

CATEGORIES
Share This