SDP: Opozicija je doživela debakl, a mi ne bežimo od odgovornosti (video)

Član Predsedništva Sandžačke demokratske partije (SDP) Mirsad Jusufović smatra da je danas “opoziciona koalicija u Novom Pazaru doživela debakl“.

On je dodao da su oni zamolili ove dve stranke da se sednica održi u redovnom terminu.

„Nakon što su na teatralan način odbornici stranaka SDA i SDP upadom u prostorije Gradske uprave predali zahtev za sazivanje Skupštine, mi smo ih vrlo pristojno zamolili da se sednica održi u redovnom terminu. Mi ne bežimo od bilo kakve rasprave i nema potrebe da se krijemo od bilo kakvog razgovora i dogovora, unapređenju rada i svega onoga za šta Skupština grada i služi. Na sve naše apele oni su i dalje ostajali pri svojim zahtevima da se vanredna sednica održi, a danas do njenog održavanja nije ni došlo, jer oni koji je zakazuju treba da obezbede većinu, a oni to nisu uradili“, rekao je Jusufović.

Kako naglašava, SDA Sandžaka i SPP nemaju većinu u ovom gradu i da je neće ni imati, naročito ne na ovaj način i bez ikakvih izbora.

„Oni su danas doživeli debakl njihove koalicije, jer svaka koalicija koja se zasniva na mrži, svaka koalicija koja nema nikakve principe i ovo što ste danas videli će se dešavati i dalje, a mi pozivamo obe strane da spuste političke tenzije i da ne pokušavaju da na ovakav način dobiju jeftine političke poene“, zaključio je Jusufović.

U skupštinskim klupama bili su samo odbornici ovih partija, dok se iz vladajuće većine, SDP i Srpske napredne stranke (SNS) nisu pojavili.

CATEGORIES
Share This