Razbojnici u Pazaru zaključali ženu u kupatilu i opljačkali je “SAMO SAM MOLILA BOGA DA NE UMREM” (VIDEO)

Razbojnici u Pazaru zaključali ženu u kupatilu i opljačkali je “SAMO SAM MOLILA BOGA DA NE UMREM” (VIDEO)

Razbojnici koji su sinoć upali u kuću Zakire Kučević (76), odneli veću svotu novca i zlata, dok je ona bila zaključana u kupatilu.

Tokom noći u mirnom novopazarskom naselju Jerka odigrala se prava drama kada su razbojnici upali u kuću starije žene, zaključali je u kupatilu, izvršili premetačinu njene kuće, a potom pobegli sa lica mesta.

“ U prizemlju su slomili vrata i ušli u kuću, mislila sam da se čuje vetar. Izašla sam da proverim, ali ih nisam videla. Ustala sam da odem do kupatila, ali su oni u međuvremenu izvadili ključ i stavili ga sa druge strane. Čim sam ušla zaključali su me unutra i ugasili svetlo. Plakala sam i molila da me puste.“, rekla je Zakira za A1.

U kući, osim Zakire, nije bilo nikoga. Dok je ona bila zaključana u kupatilu razbojnicu su izvršili premetačinu kuće. Ukrali su veću svotu novca, kao i značajnu količinu dragocenog nakita.

„Čula sam lupanje po kući, kao da se sve rušilo. Molila sam Boga da ne umrem, da mi deca danas ne dolaze na dženazu. Ugasili su mi svetlo u kupatilu, od straha sam se gušila.“, dodaje Zakira.

Zakiri je policija nakon tri sata otvorila vrata kupatila. Dok su nadležni obavljali uviđaj, na jednom od zidova primetili su čudnu poruku koju su razbojnici ostavili.

„To je sigurno neki njihov znak, oni su to nacrtali. Šta im to znači ne znam. Da ih Allah obejani, da nikada više ovo ne rade ljudima.“, rekla je Zakira u izjavi za A1.

Identitet napadača još uvek nije poznat, a istraga je u toku. Prema prvim saznanjima, veruje se da je u pljački učestvovalo više osoba.

CATEGORIES
Share This