PSS – BK spreman za izbore u Leskovcu, Lebanu i Bojniku

PSS – BK spreman za izbore u Leskovcu, Lebanu i Bojniku

Narodni poslanik Dragomir J. Karić, zamenik predsednika Pokreta Snaga Srbije – BK, posetio je Jablanički okrug i održao sastanke sa članovima Opštinskih odbora PSS – BK u Lebanu i Bojniku uoči predstojećih izbora zakazanih za 21. jun.


(Foto BK)

Tokom šetnje sa pristalicama Pokreta centrom Lebana prilazi su mu brojni građani da ga pozdrave i da pruže podršku. Srdačan doček bio je prilika i da od građana čuje šta su to najveći problemi koji ih tište, ali da da ponudi rešenja kako da se ceo okrug ekonomski uzdigne.

Inače, u tom gradu na jugu Srbije nosilac liste PSS – BK je Radovan Cvetković. PSS – BK se intenzivno sprema za 21. jun i u Leskovcu gde su njihovi kandidati na listi sa SNS, dok u Bojniku Pokret Snaga Srbije izlazi samostalno.

– Mi smo u Bojniku spremni za izbore. Predali smo listu sa 27 kandidata za odbornike. Nama u opštini Bojnik su potrebni sposobni preduzetnici kao što su Bogoljub i Dragomir Karić, uz čiju podršku i ideje možemo mnogo da učinimo za preporod ovog kraja – istakao je Nebojša Radonjić, nosilac liste PSS – BK u Bojniku.


(Foto BK)

Druga na listi je dr Tatjana Kostić. Ona je poručila da su svi članovi Pokreta spremni da ulože svoje znanje i iskustvo za dobrobit sugrađana:   – Srbija se spremna da gradi, radi i da rađa, pogotovo ovde na jugu. Pokret Snaga Srbije – BK znači mnogo ne samo za naš okrug već za celu Srbiju i zato verujemo da ćemo ostvariti dobar rezultat i da ćemo moći aktivno doprinesemo boljem životu svih stanovnika Bojnika.
(Foto BK)

Nakon izuzetno konstruktivnih sastanaka Dragomir J. Karić se zadržao u dužem neformalnom razgovoru sa brojnim pristalicama PSS – BK koji su želeli da im potpiše knjigu „Bogoljubova zelena salata“.

Potom se narodni poslanik i zamenik predsednika Pokreta Snaga Srbije – BK sa saradnicima uputio u sela Vučje i Strojkovce, koje ima 350 domova i čak 50 firmi, gde je obišao nekoliko porodičnih preduzeća. Time je još jednom podvukao da je porodica najsigurnije mesto i da je budućnost Srbije upravo u ulaganju u takve kompanije, odnosno da je važna pomoć srpskim domaćinima kako bi svaka kuća postala mala fabrika.

Srbija je zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću postala lokomotiva razvoja na Balkanu i ekonomski centar koji privlači najveće svetske investitore da ulažu u razvoj srpske privrede, a Pokret Snaga Srbije – BK je važna karika u tom neraskidivom lancu ekonomskog napretka naše zemlje.

(BK Televizija)

CATEGORIES
Share This