Pronađen 79-godišnji muškarac

Pronađen 79-godišnji muškarac

Nakon intenzivne potrage, Adem Mašović (79), koji je nestao juče u selu Kožlje nedaleko od Novog Pazara, pronađen je danas od strane porodice i komšija, saznaje portal A1.

Nestanak Adema Mašovića, koji je poslednji put viđen juče, izazvao je zabrinutost među lokalnim stanovništvom. Porodica i komšije su odmah pokrenuli potragu i obavestili lokalne vlasti. Zahvaljujući koordinisanim naporima i brzoj reakciji, Mašović je pronađen u selu Kožlje.

Po dolasku na lice mesta, pronađen je u iscrpljenom stanju i pokazivao je znakove smalaksalosti. On je zatim prevezen u novopazarsku bolnicu gde mu je pružena neophodna medicinska pomoć. Prema izvorima iz bolnice, Mašović je van životne opasnosti i njegovo stanje se prati.

Podsećanja radi, juče je oko 6 časova prijavljen njegov nestanak u selu Kožlje, nedaleko od Novog Pazara kada je poslednji put viđen u blizini svoje porodične kuće.

Ova situacija ističe važnost informisanja i podrške međusobnoj saradnji kako bi se osigurala sigurnost i dobrobit svih članova zajednice.

CATEGORIES
Share This