Proglašena lista „ZAJEDNO ZA BUDUĆNOST I RAZVOJ – KOALICIJA  ZA  MIR I TOLERANCIJU“

Proglašena lista „ZAJEDNO ZA BUDUĆNOST I RAZVOJ – KOALICIJA ZA MIR I TOLERANCIJU“

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je večeras listu „ZAJEDNO ZA BUDUĆNOST I RAZVOJ – KOALICIJA ZA MIR I TOLERANCIJU“  za parlamentarne izbore koju čine nekoliko političkih partija i udruženja na čelu sa dosadašnjim narodnim poslanikom Jahjom Fehratovićem. 

Ovlašćeno lice i kandidat za narodnog poslannika ove liste Ferid Bulić potvrdio je za A1 da je lista večeras prihvaaćena i da će biti pod rednim brojem 10.

“ Upravo je završena sednics RIK-a  na kojoj je proglašena naša lista pod nazivom “ ZAJEDNO ZA BUDUĆNOST I RAZVOJ – KOALICIJA ZA MIR I TOLERANCIJU“, koju čine manjinske stranke, pokreti i udurženja. Zahvaljujem se svim građanima i građankama koji su nam dali poverenje i podršku da se možemo kandidovati za parlamentrane izbore. Zajedno možemo da gradimo bolju budućnost, ako se budemo fokusirali na mir, toleranciju i razvoj i gradili dobro za sve narode koji žive u ovoj državi. “ rekao je Bulić.

Inače,  lista “ ZAJEDNO ZA BUDUĆNOST I RAZVOJ – KOALICIJA ZA MIR I TOLERANCIJU“  koju je RIK večeras proglasio predala je ukupno 60 imena za narodne poslanike, od kojeg njih 32  ispred Stranke budućnosti i razvoja (SBR)koju predvodi doskorašnji narodni poslanik Jahja Fehratović.

 

CATEGORIES
Share This