Poznato ime nove stranke Jahje Fehratovića

Poznato ime nove stranke Jahje Fehratovića

Narodni poslanik i osnivač nove stranke u Sandžaku, Jahja Fehratović, zvanično je saopštio javnosti da će se njegova novoosnovana partija zvati Stranka budućnosti i razvoja (SBR).

On ističe da su ispred inicijative zajedničkim promišljanjem došli do ideje osnivanja nove političke partije koja će se pod tim nazivom, kako kažu, “boriti za budućnost t u kojoj će ekonomska stabilnost osigurati mir, bezbednost i prosperitetan život građanima”.

“Preduslov takve budućnosti je razvoj na svim poljima, ravnomeran i blagorodan za svakog čoveka, koji će mu osigurati dostojanstven i častan život u svim složenostima dvadeset prvog veka.

Okupili smo se oko ove ideje rešeni da se izborimo za šansu da društvo u kom živimo i koje ostavljamo budućim generacijama bude razvijeno, bogato i utemeljeno na tradicionalnim vrednostima, duhovnosti i vladavini prava”, navodi se u saopštenju.

Ispred SBR-a ističu da će o svim daljim koracima javnost obaveštavati blagovremeno.

Podsetimo, Jahja Fehratović je gostujući u emisiji “Posmatranje” portala A1 najavio novu partiju koja će uzeti učešće na lokalnim i parlamentarnim izborima.

CATEGORIES
Share This