Preminulo dete povređeno u udesu u Muru, vozaču krivična prijava

Preminulo dete povređeno u udesu u Muru, vozaču krivična prijava

Šestnaestogodišnji Dečak I.R. preminuo je danas od zadobijenih povreda u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u naselju Mur kada ga je udario automobil dok je vozio bicikl, potvrđeno je za A1 u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

Protiv dvadesetogodišnjeg vozača, koji je upravljao vozilom podneta je krivična prijava zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Kako A1 nezvanično saznaje u tužilaštvu i policiji, vozač nije bio pod dejstvom alkohola ili opojnih droga, a prema snimcima kamera video nadzora, kako kažu izvori, nije se kretao velikom brzinom.

“ Prema prvim podacima kojim raspolaže tužilaštvo je i video snimak sa kamera na kojima se vidi da je dečak, vozeći bicikl, bio učesnik u saobraćaju i da, u pokušaju da izbegne neravnine, prelazi preko ulice kada na njega naleće i udara ga automobil. Naložena su veštačenja posle kojih će biti poznato više detalja”, kažu naši izvori u policiji i tužilaštvu.

Da podsetimo, do udesa je došlo u subotu oko 15 časova, a dečak je tom prilikom zadobio teške povrede. Odmah je prebačen do Opšte bolnice u Novom Pazaru, gde mu je ukazana pomoć, ali nažalost dete je danas oko 13h preminulo.

 A1tv.net 

CATEGORIES
Share This