Novi Pazar: Traže se kandidati za pet radnih mesta u Domu zdravlja, Poreskoj upravi i obrazovanju

Novi Pazar: Traže se kandidati za pet radnih mesta u Domu zdravlja, Poreskoj upravi i obrazovanju

U okviru novog ciklusa oglasa za zapošljavanje koji su nedavno objavljeni na sajtu Poslovi, nekoliko institucija u Novom Pazaru traži zaposlene. Dom zdravlja, Poreska uprava, Univerzitet u Novom Pazaru i OŠ „Rifat Burdžović Tršo“  traže kandidate za ukupno pet radnih mesta.


Univerzitet u Novom Pazaru
otvorio je konkurs za profesora u zvanju vanrednog profesora za oblast Bošnjačka i usmena književnost na određeno vreme od 5 godina, kao i za saradnika u nastavi za oblast računarski softver i programiranje na određeno vreme od 1 godine.

Osnovna škola „Rifat Burdžović Tršo“ traži šefa računovodstva koji ispunjava uslove propisane zakonom, uključujući odgovarajuće visoko obrazovanje i sposobnost za rad sa decom i učenicima.

Dom zdravlja želi zaposliti diplomiranog pravnika na određeno vreme kako bi zamijenio radnika koji je duže odsutan u Službi za pravne, ekonomske, financijske, tehničke i druge poslove.

Poreska uprava raspisuje radno mesto za poreskog savetnika za prekršajne poslove.

Zainteresovani kandidati trebaju pažljivo pročitati uslove konkursa i pripremiti neophodnu dokumentaciju u skladu sa zahtevima.

Klikom na ovaj link mogu se proveriti slični konkursi širom Srbije i uslovi koje kandidati moraju ispuniti. Rok za prijave je od 8 do 10 dana.

CATEGORIES
Share This