Poziv za učešće u odabiru prioriteta za budžet Novog Pazara u 2024. godini traje do sutra

Poziv za učešće u odabiru prioriteta za budžet Novog Pazara u 2024. godini traje do sutra

Grad Novi Pazar poziva Novopazarce na angažman u procesu donošenja odluka o budžetu za narednu godinu. Grad poziva građane da učestvuju u odabiru projekata u cilju usmeravanja sredstava prema prioritetima zajednice.

Među opcijama koje su predstavljene sugrađanima su izgradnja regionalnog pametnog centra, plutajuće pregrade na rekama, održavanje južnog bedema gradske tvrđave, izgradnja prihvatilišta za pse i mačke lutalice, izrada fasade i parternog uređenja u IO Sopoćani, izgradnja zgrade za socijalno stanovanje, nova osnovna škola u Šutenovcu, te sanacija i adaptacija postojećeg objekta, ŠOMO „Stevan Mokranjac“.

“Molimo Vas da od ponuđenih projekata odaberete najviše dva koje bi po Vašem mišljenju trebalo da finansira Grad Novi Pazar u 2024. godini. Ukoliko želite, možete dopisati svoj predlog. Popunjavanjem ankete pomoći ćete nam da među ovim projektima odredimo prioritete“, stoji u pozivu.

Proces glasanja je otvoren od 6. do 13. decembra. Rezultati će biti javno objavljeni na gradskom sajtu, putem medija i biće predstavljeni na javnoj raspravi o budžetu.

Anketu možete pogledati klikom na ovaj link.

CATEGORIES
Share This