Ponovo na prodaju objekti u centru grada

Ponovo na prodaju objekti u centru grada

Grad Novi Pazar oglasio je treći put na prodaju objekte u centru grada u kojima su smeštene prostorije “Gradske toplane”, “Vodovoda i kanalizacije”, “Gradske čistoće”po ukupnoj početnoj ceni od 1,4 miliona evra.

Portal Free media saznaje da su početne cene ovih objekata u ulici 28. novembra manje u odnosu na prethodna dva oglasa prošle godine, kada nije bilo zainteresovanih za kupovinu. Na licitaciji će se naći poslovni prostor površine objekta 186 kvadrata, koji se nalazi u prizemlju (četiri prostorije) i na prvom spratu (sedam prostorija), po početnoj ceni od 798.000 evra.

Početna cena prostora od 58.85 kvadrata, koji se nalazi u podrumu zgrade, je 211.860 evra. Osim toga, prodaje se i pet kancelarija ukupne površine 96 kvadrata, koji se nalaze na prvom spratu ovog objekta, po početnoj ceni 411.600 evra.

Pravo prijave za učešće na javnom nadmetanju imaju svi koji uplate depozit od 10 odsto i dostave lokalnoj samoupravi neophodnu dokumentaciju do 26. avgusta, a licitacije će biti održane 30. avgusta.

Portal Free media podseća da je Grad prošle godine prodao lokal od 17,4 kvadrata u ulici 28. novembra, za skoro 134.000 evra.

RUBRIKE
Podeli