Podrška velikoj humanitarki Selmi Hasić Manić

Podrška velikoj humanitarki Selmi Hasić Manić

Poziv svim političkim liderima, ličnostima od integriteta, da ne dozvole blaćenje pojedinca i njihovih porodica koji su bezbroj puta dokazali da su uz svoj narod i kada to niko ne sme.

Među njima je sigurno i Selma Hasić Manić, koja je u vreme najveće pandemije nemareći za svoj život uspela da, ne zaobiđe, nego probije zid ćutnje i sa ljudima dobre volje obezbedi veliku donaciju koja je mnogima bila od životne važnosti.

Zar takve ličnosti i njihove porodice treba da dožive blaćanje, iznošenje laži od pojednih lažnih profila kako bi se obračunali sa svojim političkim neistomišljenicima. Ovde se radi o pojednicima iz opštine Sjenica koji ne biraju način, a zaboravili su koliko je puta Selmina porodica pomogla našoj Sjenici.

Sjeničaci bi trebali,  kao i do sada ,da čuvaju ljude koji su im bili tu i da ne dozvole onima kojima nista nije sveto da pljuju na tuđ obraz.

Smeta im nepristrasnost, hrabrost i neko ko razmišlja svojom glavom, znam i zbog čega, jer oni zato nisu sposobni.

Mole se lideri političkih stranaka i svi pošteni građani da stane u odbranu onih koji su časno i dostojanstveno branili svoj narod onda kada je to bilo najpotrebnije!

Selma Hasić nam je vrlo poznato ime. Ime koje se borilo krvnički za svoj narod, pokrenulo niz akcija, apela, humanitarnih pomoći, a sada joj se vraća tako jer se ime njene porodice blati i ponižava! Da li je to hvala za Selmin rad i trud? Da li je to hvala za sve porodice koje su dobile lekove, namirnice, KISEONIK?!

E.Radetinac

RUBRIKE
Podeli